• Posty (6)
  • Odśwież
  • <1>
Autor Wiadomość
inactiv3
(7 miesięcy temu) Zgłoś naruszenie regulaminu
Witam wszystkich bardzo serdecznie ....

Czemu jak zaglądam na forum to ostatnie wpisy są z połowy ubiegłego roku ( usuwanie prac ) ? Czy to oznacza ,że portal umarł w momencie w którym zakupiłem sobie ten aparat o którym pisałem w zeszłym roku :D ? Administratorzy ?! Czemu od półtorej roku w logo widnieje napis beta ? Czemu pisze kreatywność i finanse skoro już zlikwidowaliście giełdę ?! Brak czasu ? Czy poprostu chęci do rozwijania pomysłu , a może za dużo pomysłów w tym samym momencie :) ?

Pozdrowienia dla wszystkich !?
Shume
kurde
Immortal
Witam :] Portal nie umarł, ale rzeczywiście każdy z nas ma teraz dużo pracy + inne pomysły, które realizujemy równocześnie. Ze swojej strony możemy jednak zagwarantować, że serwis nadal będzie utrzymywany, a może za jakiś czas doczeka się odświeżonej oprawy graficznej i nowych funkcjonalności. Wiele zależy jednak od odzewu innych użytkowników. Pozdrawiam.
inactiv3
nom i tu się zgodzę , że nowa oprawa by się przydała :) ta jest za sztywna :P sami admini się odezwali :) , a może trzeba was odciążyć i wybrać nowych moderatorów forum itd .. może ktoś z użytkowników miałby ochotę wam pomóc w realizowaniu tego projektu :)
alisja
Czy tutaj jeszcze ktoś jest?????????
Widzę że dodawanie prac nie ma tutaj żadnego sensu skoro jest tak pusto.
alisja
(1 miesiąc temu) Zgłoś naruszenie regulaminu
Napisałam 5 miesięcy temu i nikt nie odpisał?? czy tutaj w ogóle ktoś przebywa??
Widzę że czas się zwijać, stronka nie wypaliła..........
Odpowiedz
Jeśli chcesz pisać na forum, musisz się zalogować.
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się.